fredag 4 december 2009

Livehat

Att förvänta sig att puckon ska visa hänsyn är att be om att bli besviken. Jag sitter i ett kontorslandskap där några har egna värmeelement för att de fryser. Dock finns en som gärna har det lite svalare och därför ibland öppnar ett fönster och det är väl okej. Mindre okej är att det oftast är mitt fönster, men så fort jag ser det så stänger jag (mer av irritation än kyla kan tilläggas). Nu har den jäveln öppnat fönstret vid sin egna plats OCH SEN GÅTT PÅ MÖTE. Det är december för helvete. Du är inte ens här. Du vet att andra här inne fryser. Hur jävla slut i huvudet är du egentligen?

5 kommentarer:

 1. Haha... Jag anar vem.

  /S.

  SvaraRadera
 2. Individer som inte klarar av så låg temperatur som normal rumstemperatur är i min erfarenhet undantagslöst kvinnor.
  Orsaken till problemet är lika uppenbar varje gång, likaså dess lösning; Sluta klä dig som ett slampigt sprutluder på kontoret, det är december för helvete.

  SvaraRadera
 3. Om du ser kvinnor på kontoret som slampiga sprutluder så är du nog för fundamentalistiskt kristen för att få säga "helvete". Pys iväg till bikten nu.

  SvaraRadera
 4. Haha!
  Förresten, hur vet du att det inte är en muslim?

  Förutom den grafiska beskrivningen så håller jag med i sak, tjejer som klär sig för juli-väder året om är de som sitter och gnäller att det är kallt på kontoret på vintrarna.
  Sätt på ett par byxor och en tröja när klimatet kräver det, som smarta människor gör, så uppstår inte problemet.

  SvaraRadera
 5. Kommentaren doftade gris, därav slutsatsen.

  Nu var det inte själva temperaturen som var fokus för inlägget men jag var kanske otydlig. Vidare har jag förstås ingen aning om var ni jobbar, men mina kvinnliga kollegor tenderar att inte vara byxlösa.

  SvaraRadera