söndag 9 augusti 2009

Forum för fårskallar


Idioterna hopar sig på de mest märkliga forum på nätet. På Betapet, som är en nätversion av Alfapet (eller egentligen Scrabbles, om man ska vara petnoga) diskuterar medlemmarna allt annat bokstäver. Där finner man istället forumtrådar som: "Innekatt till utekatt - går det?", "Världens största pyramid i Bosnien?", "Low carb har gjort mitt liv till himmelriket" och "Var hittar man billig metallicfärg?". Det måste väl ändå finnas sajter för crazy cat ladies, konspirationsteoretiker, kolhydratsfobiker och miniatyrfreaks där de lättare kan få svar på sina idiotiska frågor. Sen finns de ju också de patetiska enslingar som startar kontaktsökande trådar som: "Någon här som har magbråck?" och "Vilken är din ost?". Jag riktigt hör bröllopsklockorna ringa!

På forumen på skitsajten Familjeliv debatteras det friskt. "Skulle du stadga dig med en färgad?", undrar medlemmen Grön Banan, och lägger till: "Om nej; skulle det va skillnad om personen va kristen? Hade EN svensk förälder? Var adopterad? Motivera." 713 svar! Och nästan ingen av dem verkar tycka att Grön Banan är en idiot. Här finns också intressanta frågor som "Bor du i Ljusdal och har djur?", "Den eviga frågan: Storlek på vinteroverall?" och (Yoda kunde inte sagt det bättre själv) "Vad kan man ha med när man tältar att äta?". Några går längre än att bara, som fucking jävla Malin Berghagen, tro på den Andra Sidan. Nä, nu är det den Tredje Sidan som gäller. Men det är en sida jag inte orkar läsa i alla fall.

Här smyger också en av de största idioterna jag stött på; den självutnämnde livsforskaren Snilleblixten. Han skriver följande inlägg:
Ateister, ponera en hjärntransplantation...vem dör, vem överlever?

Läs även hans blogg på Snilleblixten.

Så. Jävla. Tokig.

2 kommentarer:

  1. Jag har alltid hatat de äckliga gröna banan djävlarna./T

    SvaraRadera
  2. Det läskiga är ju att de hittar varandra och gaddar ihop sig mot allt vett och sans.

    SvaraRadera